rextilleon

Cant Figure Out what Going on with my T-2

6 posts in this topic

I must have inadvertently changed a setting, but now, when I shoot an image, the image remains frozen on the LCD and I am presented with three options--Next, Retry or Exit.   Next if I hit the OK button,  if I press the left part of selection circle I get Retry, and if I press the Display button I Exit the  frozen image and go back to regular shooting mode.  Nothing is wrong other wise--still getting the same quality Fuji performance.  I know its something stupid, but I went through my menus and still can't figure out how to change this behavior---Any help would be appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the CSM front dial is not between modes. But you already knew that didn't you! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Handy to keep in mind for when it happens to me - which it surely will.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had that message on my XT1 when I have inadvertently selected one of the camera modes on the dial on the top left of the body under the ISO controller.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup---as I get older I find that I"m bumping buttons and changing dials accidentally.  Fuji takes care of it on the ISO wheel and shutter speed wheel with the lock button---when I remember to engage it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now