Jump to content

Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10

522 topics in this forum

  1. Confusion about tethering with new firmware

    • 4 replies
    • 834 views
  2. Connecting the X-T1 to the Instax SP2

    • 3 replies
    • 4,049 views
  3. Corrupted files

    • 19 replies
    • 3,318 views
  4. Cover for X-T1 flash pc sync terminal

    • 6 replies
    • 4,447 views
  5. Custom buttons

    • 5 replies
    • 2,128 views
  6. Custom File Naming in the X-T1?

    • 3 replies
    • 900 views
  7. Custom Settings on X-T1

    • 0 replies
    • 1,616 views
  8. Custom settings won't save

    • 4 replies
    • 9,943 views
    • 6 replies
    • 7,343 views
  9. Dead camera

    • 6 replies
    • 1,208 views
  10. Decisions to be made

    • 12 replies
    • 1,274 views
  11. Distance indicator in MF for Fuji XT1

    • 3 replies
    • 1,425 views
  12. Distortion using electronic shutter

    • 15 replies
    • 1,334 views
  13. Do you remember the test card....?

    • 0 replies
    • 447 views
  14. Download Problem

    • 5 replies
    • 811 views
  15. downloading problem with the XT20

    • 9 replies
    • 1,369 views
  16. Downloading RAW via wifi

    • 9 replies
    • 19,176 views
  17. DUST DELETE DATA

    • 4 replies
    • 922 views
    • 6 replies
    • 1,472 views
    • 2 replies
    • 993 views
  18. Editor to reduce file size while keeping EXIF?

    • 8 replies
    • 835 views
  19. EF-42TTL

    • 1 reply
    • 989 views
  20. Electronic shutter issue with x-t1

    • 7 replies
    • 3,315 views
  21. EVF image does not match actual shot 1 2

    • 37 replies
    • 13,073 views
  22. EVF Info not displaying

    • 0 replies
    • 77 views


×
×
  • Create New...