Jump to content
Sign in to follow this  
Chucktin

New (to me) firmware 5.00 - multi shot behavior

Recommended Posts

At a horse show this weekend I changed my Xpro2 from (I thought) Single shot to Multi. I saw no change and I wasn't hearing an exposure burst, so I decide to ignore that till I got home.

Also I needed to update my Copyright date and couldn't make that work while "in the field".

The camera body firmware is 5.00

Just what did they (Fuji) mean to accomplish? Their menu layout is "odd" to me, being accustomed to Nikon's but now is even strange.

Looking at my download I saw a second folder begun in my SD cards, I do Raw to one card Jpegs on the second, where I had made the change and the numbering had a gap. File naming went from 0999 to 1001, 1000 was omitted. And the multi exposure burst, 3 frames, was in the second set but it isn't/wasn't sequential it appears to be variation of color settings.

Learning curve ahead!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven’t noticed this change- I updated to latest in January- don’t recall if that was 5.0 - I’ll be sure to look out for these issues too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...