Jump to content
Sign in to follow this  
PeterRockysdad

XPro 2 EVF repair issue

Recommended Posts

PeterRockysdad

My 2 year old XPro 2 has developed an issue with a blob in the middle of the EVF which is not shown in the OVF. I'd live with it if it wasn't  right in the middle of the frame. I sent the camera to Edison for repair and my first quote was $700. After phoning them the quote went down to $380 because they could use a "junk" or used EVF to fix the problem. I m a 30 year photography/cinematography professional. I own 5 X lenses. I shot Fuji still film professionally, i'e provia, velvia for many years and also used their motion picture film on several feature films. I was also featured in the X magazine #4 for work I did with my first Xpro (which still works perfectly I might ad).   I find this repair quote absurd for a 2 year old camera in which I did not create the problem and think its a lousy way to treat a long time professional customer. A one year warranty for repair on what is supposed to be a robust professional camera is disgusting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...