Jump to content
Sign in to follow this  
mjdl

60mm lens behaves differently

Recommended Posts

mjdl

I have the black fujifilm X-T1 and the silver graphite X-T1. The 60mm lens works differently on each camera. In focus peaking on the black camera, I can see full screen what is in focus. With the graphite one, during focus peaking, a little box appears on the right hand side of the main image and I can only see the focus peaking in this little box which is very annoying and hard to see. Does anyone who has the graphite one and uses the 60mm lens have that little box showing the focus peaking? Is this something new? Both cameras are configured the same and have the latest firmware. Any thoughts or suggestions would be welcomed. Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gryphon1911

Check out page 62 of the XT1 manual. That sounds like it will fix you up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Christopher

Press the DISP/BACK button when your eye is to the EVF and change the view mode. @mjdl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...