Jump to content
tomsteetley

Dropped my x100 :(

Recommended Posts

tomsteetley

Hello everyone,

i dropped my x100 recently. I thought it was ok but on closer inspection it seems really poorly :(

i can can take photos still but I can't preview on the display. And when I look back at them through the viewfinder it's just a black screen. 

The screen still works though so I can see photos prior to the day I dropped my camera. 

If anyone has any advice i would really appreciate it. 

Thanks in advance,

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites
RichardCFrost

From your description it sounds like your screen is fine but the sensor is broken. I'd say it's an Insurance job as a repair may just not be cost effective.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scottnthewoods

I dropped a lense once and sent it back to Fuji.  You can do that and they will give you an estimate.  The turn around was only 2-3 weeks including shipping time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...