Jump to content
HuddyBoy

X30 Focus Box Questions

Recommended Posts

HuddyBoy

I really like my 2 X30s. The question is ..... Should the green 'in focus' box turn back to white within about 1 second after finding focus? I have tried "Pre Focus" which does nothing and the green box still turns back to white. Behavior seems normal for the first few minutes of a shoot with Pre Focus either on or off (Green Box stays green). After camera warms up a bit the green focus box starts turning white again after find proper focus. I have experienced it completely disappearing earlier on. What is up? I must have some settings wrong. It has been suggested I up date the firmware version. At present it is 1.00. Thanks for any help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
veejaycee

Always have the latest firmware - why would you not when offering continuous FW updating is one of Fujis selling points.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
HuddyBoy

I have now updated my firmware to the latest v 1.03. Will know soon if this was the answer to the problem. Thanks for your encouragement.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...