Jump to content
Phiggys

Flash advice please re: latest firmware XT 1

Recommended Posts

Phiggys

Just wondered if anyone is using a Meike MK320 on there Fuji X-T1 ? If so is there any issues with it and the latest firmware as I have read elsewhere that the Nissan i40 won't work correctly  and has to be sent away for a firmware upgrade ? So would this also apply to the Meike MK320 ?

thank you in anticipation ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
arjay2402

I'm not sure why the i40 is reported as not working with X-T1 as I t works perfectly well with mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
veejaycee

I believe the Nissin i40 problem was caused by a FW update which had to be made to both the Nissan with their update and to the Fuji XT2 to enable HSS. Unfortunately this then cased a problem when the same flash was used on the XT1 and a further update issued. I may not have that quite right but something like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recommended Discussions



×
×
  • Create New...