Jump to content
  • Similar Content

    • Usman Ahmad
      By Usman Ahmad
      Hi Guys, 
      Looking for some help with this. I recently purchased a Fujifilm X-T1 as an upgrade to my XE-1 which I still have. Unfortunately from day one I am barely able to see anything through the viewfinder - it is all just a blur to the point that it is almost unusable. The backstreen shows the images clearly, but I would rather rely on the viewfinder itself.  The lenses are working fine with my XE-1 the problem is just with the new camera. Anyone know why this might be and possible solutions to resolve it.
       
    • mdb1974
      By mdb1974
      Quick, easy. no glue, no mess. Cut sowing needles to length. Use needle nose pliers to slide them in. I did three, two would do. See picture.

    • JonathanPosnerPhoto
      By JonathanPosnerPhoto
      Sorry, ***SOLD***  (I can't see how to close this Classified!)
       
      I have a complete, and virtually unused, Fuji X-T1( Black) system for sale, comprising body and seven lenses.
      Body has been used four times, as have some of the lenses, three lenses not used at all.
      All items boxed, all lenses with Hoya Pro Protectors fitted from new, spare batteries.
      Also mint and unused X-E2 (Chrome) purchased as back-up body.
      Lenses: 18-55; 10-24; 55-200; 23 (1.4); 35 (1.4); 56R; 90. 
      LONDON, UK.
      Offers starting please at 45% of current UK new 'Street' prices.
      Prepared to split but looking to sell as complete lot.
×
×
  • Create New...