Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X Community
    • General Discussion
  • Fuji X System
    • Fujifilm X-Pro2 / X-Pro1
    • Fujifilm X-H1
    • Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10
    • Fujifilm X-E3 / X-E2 / X-E1
    • Fujifilm X-T100 / X-A5 / X-A3 / X-M1
    • Fujifilm X Mount Lenses
  • Fuji X Compact
    • Fujifilm X100F / X100T / X100S / X100 / X70
    • Fujifilm X30 / X20 / X10
    • Fujifilm XQ2 / XQ1 / XF1 / X-S1
  • Fuji X Accessories
    • Bags, Cases, Straps & Grips
    • Lighting, Flashes & Filters
    • Batteries, Chargers & Memory Cards
    • Tripods & Other Accessories
    • Gear Reviews
  • Digital Darkroom
    • Post Processing
    • Photo Gallery
  • Marketplace
    • Classified Ads
    • Hot Deals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 27 results

  1. Hi, Was wondering what the flash setting should be on the X-T1 when used with the EF-42TTL ? Thanks!
  2. Hey I've been experimenting recently using 1/4 CTS gel over the ef-x20 flash on my Fuji X30 and been getting some mixed results. On some images the effect of the gel is clear/has the desired effect while on others it's like the gel has been completely bypassed (despite it tightly covering the flash) and the output image suggests a normal flash with no gel on at all. As unlikely as it seems, is there any reason this would be happening due to camera settings etc? If not any other suggestions as to why it might be occuring?
×
×
  • Create New...