Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Red dot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X Community
    • General Discussion
  • Fuji X System
    • Fujifilm X-Pro2 / X-Pro1
    • Fujifilm X-H1
    • Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10
    • Fujifilm X-E3 / X-E2 / X-E1
    • Fujifilm X-T100 / X-A5 / X-A3 / X-M1
    • Fujifilm X Mount Lenses
  • Fuji X Compact
    • Fujifilm X100F / X100T / X100S / X100 / X70
    • Fujifilm X30 / X20 / X10
    • Fujifilm XQ2 / XQ1 / XF1 / X-S1
  • Fuji X Accessories
    • Bags, Cases, Straps & Grips
    • Lighting, Flashes & Filters
    • Batteries, Chargers & Memory Cards
    • Tripods & Other Accessories
    • Gear Reviews
  • Digital Darkroom
    • Post Processing
    • Photo Gallery
  • Marketplace
    • Classified Ads
    • Hot Deals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi, I just bought a second hand X100S, the camera looks really well, it seems to have really little use. I just made some pics to test it, and I am getting a couple of red dots on the image, on all of them, there were shot at 640 iso. On these pics you can see the bigger red dot bellow near the center and another more to the left. Can this problem be solved? or it would be better to return the camera? Many thanks!
×
×
  • Create New...