Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aperture'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X Community
    • General Discussion
  • Fuji X System
    • Fujifilm X-Pro2 / X-Pro1
    • Fujifilm X-H1
    • Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10
    • Fujifilm X-E3 / X-E2 / X-E1
    • Fujifilm X-T100 / X-A5 / X-A3 / X-M1
    • Fujifilm X Mount Lenses
  • Fuji X Compact
    • Fujifilm X100F / X100T / X100S / X100 / X70
    • Fujifilm X30 / X20 / X10
    • Fujifilm XQ2 / XQ1 / XF1 / X-S1
  • Fuji X Accessories
    • Bags, Cases, Straps & Grips
    • Lighting, Flashes & Filters
    • Batteries, Chargers & Memory Cards
    • Tripods & Other Accessories
    • Gear Reviews
  • Digital Darkroom
    • Post Processing
    • Photo Gallery
  • Marketplace
    • Classified Ads
    • Hot Deals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hi everyone! I have a 50mm 1.4 Canon lens and have tried with my XT1 with a simple adaptor and looks very nice, but the only thing i hate is the ability that i can't control aperture. So i found this two adaptors on E-bay and i am wondering if anyone has any experience with those... http://www.ebay.com/itm/Canon-EOS-EF-Lens-to-Fuji-FX-E1-Pro1-M1-E2-T1-Adapter-with-Aperture/111832860234 And http://www.ebay.com/itm/151941726571 Has anyone here tried something like this? Does it really work? Thanks in advance
  2. Hey guys, been a while since I posted here, hope everyones ok. Is it possible to set the front dial to say shutter control and the rear dial to aperture control on the XT-10 I only have the 18-55mm lens if that has an affect.
  3. Hi i am new to the forum and i just got my new XT1 a month ago, i was using for over a month the 18-55mm lens and was a great one, but after reading and seeing the power of the 35mm 1.4 lens i got in love with it so i decided to switch it. When i setup the lens i started hearing this noise https://www.youtube.com/watch?v=xU2M6905pC8 so i am kind of freaked out because i am not sure if it is normal or a defect on the lens. I have read a few more threads but i did not get an answer. It happens when i try to focus, also when i switch on/off camera or preview a photo thru preview buttons. Seems everytime the shutter blades move they make that noise. The 18-55mm was smooth AF <-- As F*CK no Auto Focus for the geeks. Is this normal? Should i do smth about it? I would really appreciate some opinions and hope this is normal P.S the lens is new out of the box.
×
×
  • Create New...