Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'exposure'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X Community
    • General Discussion
  • Fuji X System
    • Fujifilm X-Pro2 / X-Pro1
    • Fujifilm X-H1
    • Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10
    • Fujifilm X-E3 / X-E2 / X-E1
    • Fujifilm X-T100 / X-A5 / X-A3 / X-M1
    • Fujifilm X Mount Lenses
  • Fuji X Compact
    • Fujifilm X100F / X100T / X100S / X100 / X70
    • Fujifilm X30 / X20 / X10
    • Fujifilm XQ2 / XQ1 / XF1 / X-S1
  • Fuji X Accessories
    • Bags, Cases, Straps & Grips
    • Lighting, Flashes & Filters
    • Batteries, Chargers & Memory Cards
    • Tripods & Other Accessories
    • Gear Reviews
  • Digital Darkroom
    • Post Processing
    • Photo Gallery
  • Marketplace
    • Classified Ads
    • Hot Deals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I have been taking pictures under direct sunlight and wanted to underexpose my shots. The SS and ISO are on auto and the aperture is at 1.8 and the Exposure was set at -3. When I look through the view finder it looks well underexposed but when I take the picture it is over exposed(image attached). Imaged attached were shot at ISO 200 SS 1/8000 but it still came out so bright. It seems to override my exposure settings. Has any one had these problems before? Is there something I didn't set up in the setting?
×
×
  • Create New...