Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X Community
    • General Discussion
  • Fuji X System
    • Fujifilm X-Pro2 / X-Pro1
    • Fujifilm X-H1
    • Fujifilm X-T3 / X-T2 / X-T20 / X-T1 / X-T10
    • Fujifilm X-E3 / X-E2 / X-E1
    • Fujifilm X-T100 / X-A5 / X-A3 / X-M1
    • Fujifilm X Mount Lenses
  • Fuji X Compact
    • Fujifilm X100F / X100T / X100S / X100 / X70
    • Fujifilm X30 / X20 / X10
    • Fujifilm XQ2 / XQ1 / XF1 / X-S1
  • Fuji X Accessories
    • Bags, Cases, Straps & Grips
    • Lighting, Flashes & Filters
    • Batteries, Chargers & Memory Cards
    • Tripods & Other Accessories
    • Gear Reviews
  • Digital Darkroom
    • Post Processing
    • Photo Gallery
  • Marketplace
    • Classified Ads
    • Hot Deals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi all! I just bought a brand new X-T10 last Friday and I have so far taken out the battery and recharged it 4 times. Every single time when I put the battery back and turn on the camera all my settings are completely reset. I have to select language, set the date and time and every little setting is reset to the defaults. Am i doing something wrong? Is my camera defect perhaps?
  2. Purchased a used X100t and trying to setup wifi to my iPhone 6. Manual not very clear on which app to use, so I have both PhotoReciever and Cam Remote loaded on the phone. Which should I use? When I open either and attempt to connect, the phone ID # (string of numbers xxxx-xxxx.xxxx) does not match that seen on the camera. I'm guessing the camera is looking for the previous phone that was connected to it? If so, how do I delete the old phone ID # or force the camera to "see" the new phone and remember it's ID#. Thanks!
×
×
  • Create New...